19 مرداد 1399 - 9:03 ق.ظ

طرز تهیه گراتن اسفناج و مرغ خوشمزه

در مطلب زیر طرز تهیه گراتن اسفناج و مرغ خوشمزه را برای شما عزیزان تدارک دیده‌ایم.

به گزارش عصر اصفهان،به نقل از برترین‌ها، در مطلب زیر طرز تهیه گراتن اسفناج و مرغ خوشمزه را برای شما عزیزان تدارک دیده‌ایم.

مواد لازم:

  • گوشت مرغ نیم کیلو
  • اسفناج ۷۵۰ گرم
  • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
  • ارد ۲ ق غ
  • شیر ۱٫۵ لیوان
  • اب مرغ نصف لیوان
  • کره ۳ ق غ
  • پنیر پیتزا رنده شده
  • نمک
  • فلفل
  • یک چهارم جوز هندی رنده شده

طرز تهیه:

گوشت مرغ ابپز را ریش ریش کرده . در ظرف فر میریزیم.

اسفناج را با پیاز تفت داده شده ؛ تفت میدیم و روی گوشت مرغ میریزیم.

طرز تهیه گراتن اسفناج و مرغ خوشمزه

طرز تهیه سس بشامل:

کره را ذوب میکنیم . ارد را تفت میدیم تا بوی خامی ارد از بین بره . اب مرغ و شیر را اضافه کرده وهم میزنیم تا گلوله نشه . در این حالت باید حرارت خیلی کم باشه.

شیر و اب مرغ باید سرد باشن تا سس بشامل صاف و یکدستی داشته باشیم.

وقتی غلیظ شد . نمک – فلفل و جوز رنده شده را اضافه میکنیم . غلظتش را میتونین با اضافه کردن شیر یا اب مرغ تنظیم کنین.

وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته وروی اسفناج ریخته و سطحش را کاملا صاف میکینیم.

پنیر را روی سس ریخته و در فر با ۱۸۰ درجه تا زمانی که کاملا طلایی بشه میپزیم . وقتی طلایی شد فر را خاموش کرده و ۱۰ دقیقه دیگه میزاریم تو فر بمونه . بعد گرم سرو میکنیم.

کد خبر: 41516

منبع: برترین‌ها

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0