طرز تهیه خورشت قیمه کدو
یکی از مهمترین ویژگیهای آشپزی ایرانی، تنوع در غذاها و روشهای درست کردن آنهاست. به همین دلیل غذایی مانند خورشت قیمه را میشود با انواع مختلف مواد اولیه و به سبکهای مختلف پخت. برای مثال اگر میخواهید یک خورشت قیمه سالمتر بدون سیبزمینی یا بادمجان سرخکرده حاوی روغن فراوان درست کنید، میتوانید قیمه کدو را انتخاب کنید. کدوسبز موقع سرخ کردن روغن بسیار کمی جذب میکند، به همین دلیل خورشت قیمه کدو دارای روغن کمتر و سالمتر است.
به گزارش عصر اصفهان،به نقل ایران کوک، ازکدوسبز دارای خواص فروانی است و مزایای زیادی برای سلامتی دارد. کدوسبز سرشار از آنیاکسیدانهای لوتئین و زئاگزانتین است که هر دو خواص ضدپیری دارند. همچنین این دو نوع آنتیاکسیدان موجب شفاف شدن و سلامت پوست میشوند. بهتر است بدانید کدوسبز، یکی از بهترین سبزیجات برای گنجاندن در برنامه غذایی رژیم لاغری است، زیرا کدو دارای کربوهیدرات کم و فیبر بسیار بالاست. به همین با خوردن آن، زمانی طولانی احساس سیری خواهید کرد. بهبود سلامت قلب، کنترل دیابت، کاهش فشار خون و بهبود عملکرد دستگاه گوارش از دیگر خواص درمانی کدو هستند.
منبع: ایران کوک
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد