29 دی 1402 - 3:43 ب.ظ

بازدید معاون وزیر کار ازرستوران های زنجیره ای جان اسنک اصفهان:

توسعه فرانچایز ایجاد مشاغل پایدار است

نشستی با حضور محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، میثم مداحی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، محمد باقری معاون هماهنگی امور اقتصادی و دبیر هماهنگی ستاد استان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و معاونان و مدیران اداره کل کار استان در شرکت رستوران های زنجیره ای جان اسنک برگزار شد.

توسعه فرانچایز ایجاد مشاغل پایدار است

محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست گفت: برای توسعه فرانچایز تلاش بسیاری صورت گرفته و یکی از ویژگی‌های مثبت آن ایجاد شغل‌های اثرگذار و پایدار است، حامی این سرویس خواهیم بود، در صورتی که انحصار ایجاد نشود.

وی در بازدید از کارخانه و شرکت رستوران های زنجیره ای زندگی خوشمزه ایرانیان ( برند جان اسنک) گفت: مجموعه جان اسنک تمام ویژگی‌های مثبت یک کسب و کار همچون هم افزایی، دانش و دلگرمی را دارا می باشد، سرویس فرانچایز یک سرویس قابل ملاحظه برای توسعه کسب و کار است و از سال گذشته برای توسعه این سرویس جلسات متعددی برگزار شده است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این مدت اتفاقات خوبی در حوزه فرانچایز رقم خورده و نرخ بیکاری نیز کاهش قابل توجهی پیدا کرده است. امیدوارم آمار کاهش بیکاری در تمامی استان‌های ما تک رقمی شود.

*اهمیت انتقال دانش به کسب و کارها

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه گفت: در تمامی دنیا بر اساس تجربه، کسب و کار راه اندازی می‌شود و اینکه سرریز این دانش‌ها (نمونه فعالیت مؤثر جان اسنک) به کسب ‌وکارهای دیگر انتقال پیدا کند از اهمیت بالایی برخوردار است.

*افزایش نرخ اشتغال

میثم مداحی، مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این نشست گفت: در صورتی که 17 شرکت مثل شرکت جان اسنک با روش مدیریت فرانچایز یکپارچه هوشمند در صنعت استان فعالیت نمایند، شاهد افزایش نرخ اشتغال بیش از یک درصد در استان خواهیم بود.

*جان اسنک تنها فست‌فودی که در ایران سیب سلامت دارد

در ادامه مهدی مقوا ساز، مدیر عامل مجموعه جان اسنک گفت: اصل یک فرانچایز پشتیبانی شعبه‌ها است و برای مدیریت آن سه کارخانه در اصفهان ایجاد شد. در واقع شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای زندگی خوشمزه ایرانیان (جان اسنک) با مرکزیت مجتمع اداری مرکزی در خیابان آیت اله خراسانی اصفهان، با سه کارخانه تهیه و تولید مواد اولیه و دستگاه صنعتی اختصاصی اسنک، شرکت جان نان (سهامی خاص)، گلخانه تولید محصولات و صیفی جات و همچنین سایر محصولات غذایی، با بیش از 54 شعبه ارائه دهنده محصولات به صورت فعال در 13 استان از جمله استان های اصفهان، تهران، فارس، چهارمحال و بختیاری، مازندران و خوزستان و سایر شهرستان ها، بالغ بر 833 نفر نیروی کار مستقیم و حدود 2000 نفر غیر مستقیم مفتخر است که به هم میهنان عزیزمان در زمینه صنایع غذای سالم، لذیذ و خوشمزه به صورت کاملاً یکپارچه ارائه خدمت نماید.

وی افزود: تمامی مواد با کیفیت و وزن مشخص به تمامی شعبه‌ها در سراسر کشور ارسال می‌شود و این موضوع تفاوت بسیاری با تابلو فروشی دارد. همچنین 12 شعبه نیز در حال حاضر در حال آماده سازی برای افتتاح هستند.

مدیر عامل مجموعه جان اسنک ادامه داد: تنها فست‌فودی که در ایران سیب سلامت دارد مجموعه جان اسنک است و این امر مهم برای مردم از اهمیت بالایی برخودار است. خوشبختانه با تلاش زیاد از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کردیم، تا مردم عزیزمان با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت یک وعده غذایی سالم و لذیذ استفاده ‌کنند.

مقواساز عنوان کرد: همچنین جان اسنک در کل دانشگاه‌های کشور شعبه‌های فعال ایجاد خواهد کرد و در حال حاضر نیز دو شعبه فعال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) و نجف آباد دایر است، امیدوارم شعبه‌های فعال به خارج از کشور راه پیدا کند تا با برندهای اقتصادی معتبر رقابت کنیم.

مدیر عامل مجموعه جان اسنک در تشریح کسب مجوزهای لازم گفت: تمامی موادی که در اسنک‌ها استفاده می‌شود تازه و به روز هستند و گلخانه‌هایی نیز برای استفاده از صیفی جات تازه ایجاد شده است و این موارد نشان دهنده کیفیت این مجموعه خواهد بود.

* جان اسنک تنها فست فودی که مجوز غذایی حلال دارد

وی افزود: اولین مجموعه‌ فست فود هستیم که مجوز غذایی حلال دریافت کرده‌ایم چرا که از مواد با کیفیت استفاده می‌کنیم، ماهیانه حدود 12 تن گوشت گرم و 20 تن شینسل گرم مرغ استفاده می‌کنیم و در سیستم CRM تمامی شکایات مشتریان مورد بررسی قرار می‌گیرد تا رضایت آن‌ها جلب شود و به همین دلیل نزدیک به 4 میلیون CRM ثابت داریم.

مدیر عامل مجموعه جان اسنک ادامه داد: به زودی پروژه جان پلو ایجاد خواهد شد و غذاهای اصیل ایرانی را با کمترین مبلغ و بهترین کیفیت در اختیار مردم قرار خواهیم داد و به زودی از آن رونمایی خواهد شد.

مقواساز افزود: در برند جان اسنک پلاس که چهار شعبه آن در اصفهان وجود دارد، محصولات دیگری همچون پیتزا، برگر و کنتاکی ارائه می‌شود.

* همیشه اکونومی بودن محصول اسنک را مدنظر قرار می‌دهیم

در ادامه سعید مقواساز، رئیس هیئت مدیره مجموعه جان اسنک گفت: جان اسنک یک فست‌فود نیست و در واقع در صنعت تولید و توزیع مواد اولیه فعالیت دارد که تنوع غدایی در آن دیده می‌شود، ضمن اینکه تمامی مدیران ما تلاش خود را برای موفقیت این مجموعه به کار گرفته‌اند و تمامی افرادی که در این مجموعه مشغول می‌شوند از تمامی مقادیر پاداشی و رفاهی بهره‌مند هستند، این مسئله برای تمامی کارکنان اهمیت دارد چراکه از زحمات آن‌ها تقدیر می‌شود.

وی افزود: هزینه‌های فرانچایز برخلاف ظاهر زیبا بسیار سنگین است و تلاش برای رشد فرانچایز شبانه‌روزی است و عملکرد شعبه‌ها براساس هوش مصنوعی سنجیده می‌شود.

مقواساز افزود: کارخانه نان جان اسنک یک مجموعه جداگانه است که روزانه 3 تن آرد را به صورت نان حجیم و نام اسنک و خمیر پیتزا و برگر تولید می‌کند و این آمادگی را داریم در سطح وسیع‌تر فعالیت خود را گسترش دهیم.

وی ادامه داد: مدل قیمت گذاری جان اسنک رقابتی است. همیشه اکونومی بودن محصول اسنک را مدنظر قرار می‌دهیم و شرکت به صورت حمایتی از شعبه‌های خود استفاده می‌کند. تمام رفتارهای مالی این مجموعه شفاف است و تمامی خرید مشتریان ارزش افزوده دارد هرچند که تلاش ما این است که قیمت را در بحث اکونومی حفظ کنیم.

وی افزود: فعالیت ما در بحث ورزشی ادامه‌دار خواهد بود و هدف ما در عرصه ورزشی قهرمانی است و علاوه بر ایجاد آکادمی والیبال و تکواندو در سایر عرصه‌ها نیز فعالیت پررنگی خواهیم داشت.

* توسعه 1000 شعبه تا سال 2030 در کل کشور

مسعود زارعان، معاونت تحقیقات، نوآوری و توسعه کسب و کار شرکت نیز، ازتوسعه تعداد یکهزار شعبه تا سال 2030 در کل کشور را خبر داد و گفت: این موضوع موجب اشتغال بیش از 25 هزار نفر به طور مستقیم خواهد بود.

زارعان افزود : این امکان به صورت کامل برای ما فراهم است تا مدل مدیریت فرانچایز یکپارچه هوشمند را در سایر صنایع نیز بکارگیری کنیم و موجب ایجاد اشتغال پایدار در سراسر کشور شویم.

* جان اسنک دارای54 شعبه فعال و 4 میلیون مشتری

در پایان محمد رکنی، معاون فناوری اطلاعات جان اسنک نیز گفت: بهترین داروی درمانی برای بیکاری کشور مدل کسب و کار فرانچایز جان اسنک است، تلاش ما ایجاد زیرساخت‌ها بر اساس فرانچایز اصولی است چرا که بیشتر مجموعه‌ها به دلیل تجربه‌های ناموفق خیلی سریع از بازار کنار رفتند و با استفاده از این تجربه‌ها موفق شدیم نزدیک به 8 میلیون فیش صادر کنیم، 54 شعبه فعال داریم و 4 میلیون مشتری از خدمات ما بهره‌مند شوند.

وی افزود: همچنین سایر شعبه‌های جان اسنک نیز در ماه‌های آینده افتتاح خواهند شد، بنابراین در مجموعه جان اسنک بر اساس اطلاعات و فناوری مسیر خود را جلو می‌بریم.

معاون فناوری اطلاعات جان اسنک افزود: در پلتفرم جان، بخشی از فعالیت‌های ما قابل مشاهده است و در کشورهای مختلف زیرساخت‌های ما میزبانی می‌شود که مرکز تمامی آن‌ها ایران است. برخی سامانه‌های زیرساختی ایجاد شده که میان شعبه‌های مختلف مشترک است.

رکنی ادامه داد: همچنین از سامانه فروش استفاده می‌کنیم که شامل ابزارهای مدیریتی می‌شود و تمامی این موارد سبب شده مجموعه جان اسنک به صورت تمام عیار به مشتریان خود خدمات ارائه دهد.

وی به سایر خدمات جان اسنک اشاره کرد و افزود: مشتریان هرگاه خریدی داشته باشند تا 10 درصد مبلغ به آن‌ها برگشت داده می‌شود تا از سایر خدمات همچون پرداخت خلافی ماشین یا سرمایه گذاری استفاده کنند. نمودار تمامی فروش و مشتریان به صورت تفکیکی وجود دارد و در تمامی برنامه‌ریزی‌ها بر اساس آن انجام می‌شود.

*جان اسنک در 13 استان شعبه دارد
معاون فناوری و اطلاعات جان اسنک افزود: در CRM شکایات مشتریان در زمینه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و برای برطرف کردن این مشکلات راهکارهای لازم اندیشیده می‌شود. ضمن اینکه در 13 استان شعبه داریم و این برنامه‌ها برای تمامی شعبه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

* استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص لهجه اصفهانی

رکنی افزود: مجموعه جان اسنک خط چهار شماره‌ای 1507 دارد که از تمامی استان و روستاها خدمات مشتریان انجام می‌شود. ضمن اینکه اخیراً از هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم که می‌تواند صنعت غذایی را متحول کند، بر اساس این هوش مصنوعی هرگونه مشکلی در غذا وجود داشته باشد اصلاً به مرحله فروش نمی‌رسد، در کنار این مورد از طریق هوش مصنوعی پایش تماس داریم.

وی ادامه داد: قصد داریم در چندماه آینده هوش مصنوعی را برای تشخیص لهجه اصفهانی و تبدیل گفتار به نوشتار برای اولین بار مورد استفاده قرار دهیم.

کد خبر: 141456

نویسنده: : ناصر بهروان

منبع: عصر اصفهان

برچسب ها: , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0