29 آبان 1399 - 10:12 ق.ظ

آلبالوپلو؛ طعمی جذاب با نوبرانه تابستان

آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.

به گزارش عصر اصفهان،به نقل از برترین ها، آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو مقدار زیادی از آن را درست کرده باشیم و بتوانیم در بقیه فصل‌ها از آن استفاده کنیم.

آلباپلو را هم می‌شود با مرغ درست کرد هم با گوشت چرخ‌کرده. نکته مهم مقدار مربایی است که داخل برنج می‌ریزیم؛ زیرا کم و زیاد آن می‌تواند طعم جذاب را از ما بگیرد.

مواد لازم

  • فیله مرغ: ۵ عدد
  • زعفران: ۲ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

فیله مرغ را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، مرغ و مربای آلبالو را لابه‌لای برنج دم کنید. دقت کنید که میزان برنج کف قابلمه بیشتر از مربای آلبالو باشد تا ته‌دیگ نسوزد.

می‌توانید از خلال پسته هم استفاده کنید و لابه‌لای برنج دم کنید.

آلبالوپلو؛ طعمی که فراموش نمی‌شود


نکات کلیدی

از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.

اگر دوست ندارید که برنجتان صورتی‌رنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کره تفت دهید یا با مقدار کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغ‌ها را کنارش بچینید.

آلبالوپلو؛ طعمی که فراموش نمی‌شود

اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.

می‌توانید از گوشت قلقلی هم به‌جای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابه‌لای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.

به‌جای مربا می‌توانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که می‌خواهید شیرین باشد یا ترش.

کد خبر: 39121

منبع: برترین‌ها

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0