16 آبان 1399 - 9:05 ق.ظ

سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید

امروز دستور خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین و بی دردسر‌ترین سوپ جو رو براتون میذارم که هم برای سفره‌های افطاری خوبه هم برای پیش غذا مناسبه و هم به عنوان یه وعده شام سبک و مفید می‌تونید روش حساب کنید.

به گزارش عصر اصفهان،به نقل از وب‌سایت دونفره، امروز دستور خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین و بی دردسر‌ترین سوپ جو رو براتون میذارم که هم برای سفره‌های افطاری خوبه هم برای پیش غذای مهمونی‌ها مناسبه و هم به عنوان یه وعده شام سبک و مفید می‌تونید روش حساب کنید.

مواد لازم: 

  • ۵۰ گرم جو پرک
  • ۱ عدد هویج
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
  • ۱ عدد پیاز
  • ۵۰ گرم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۰.۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۴ پیمانه آب

طرز تهیه:

۱. پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و توی روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب رو اضافه کنید.

۲. هویج رو نگینی خرد کنید با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه کنید.

۳. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه کنید.

۴. حالا آب رو اضافه کنید، مقدار آب باید اونقدری باشه که دو بند انگشت بالا‌تر از سطح مواد سوپ رو بپوشونه. حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید حداقل یک ساعت آروم بپزه و جا بیافته.

۶. نهایتا سوپ رو توی ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزیین کنید.

کد خبر: 38199

منبع: وب‌سایت دونفره

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0