20 فروردین 1399 - 9:20 ق.ظ

ته چین گوشت گوسفندی مجلسی

ته چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی هاست. در این مطلب “ته چین گوشت” گوسفندی را برای شما در نظر گرفته ایم.

مواد لازم برای ته چین گوشت
گوشت گوسفندی :500 گرم یا به دلخواه کمتر
پیاز:یک عدد بزرگ خرد شده
برنج :4پیمانه
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد کوچک
کشمش :به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:
گرد غوره :2قاشق
پودر زیره سبز:1قاشق
زرد چوبه :نصف قاشق
نمک و فلفل :به میزان لازم
سماغ :نصف قاشق
پودر پیاز :نصف قاشق

طرز تهیه ته چین گوشت
برای ته چین گوشت باید ابتدا گوشت را آماده کنید و گوشت را در اندازه های کوچک ( قیمه ای) خرد کنید.

برای پخت گوشت، مقداری روغن راداخل قابلمه ای مناسب بریزید و وقتی که روغن کمی داغ شد، پیازخرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

سپس گوشت گوسفند را به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت کشیده شود.

در حین تفت دادن کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم به گوشت اضافه کنید.

بعد مقداری آب به گوشت اضافه کنید و حرارت رو بالا ببرید تا آب به جوش بیاد، بعد از به جوش آمدن آب حرارت رو ملایم کنید و اجازه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.

در انتهای پخت گوشت مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و سعی کنید تا آب گوشت کاملا جذب گوشت شود و یا آب خیلی کمی داشته باشد.

در این فاصله برنج را بشویید و 2 ساعتی در آب و نمک خیس دهید.

بعد آن را در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. فقط باید برای این ته چین برنج را کمی دان تر بردارید

ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

ته قابلمه یا تابه مورد نظر ، کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را کف آن بپوشانید.

سپس نصف برنج را در قابلمه ریخته و روی آن مقداری از مخلوط ادویه ها را بپاشید.

به گوشت هم مقداری ادویه بپاشید و بر همراه پیازش روی برنج بچینید.

بعد بقیه برنج را روی گوشت بریزید و گوشت را کاملا بپوشانید.

قابلمه ته چین را روی حرارت قرار دهید تا با حرارت متوسط بخار کند.

آنگاه حرارت را کم کنید تا ته چین به مدت یک ساعت، کاملا دم بکشد.

پیاز کوچکی را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود.

کشمش را بشویید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس ته چین را با آنها تزیین کنید.

300/

کد خبر: 29192

برچسب ها: , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0