15 شهریور 1400 - 11:45 ق.ظ

افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی نسبت به سال گذشته در اصفهان

مهرداد مرادمند رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان از افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی نسبت به سال گذشته در استان خبر داد.

به گزارش عصر اصفهان؛ مرادمند در جلسه کارگروه توسعه بخش کشاورزی در فرمانداری اردستان، گفت: در زمینه تأمین نهاده‌های دامی نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی بوده‌ایم.

وی افزود:گوشت مرغ در اصفهان‌ با قیمت مصوب به بازار عرضه و توسط سامانه رهتاب این موضوع کنترل شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: مدیران جهاد کشاورزی در سطح شهرستان‌ها می‌تواند یک سری از تصمیمات را بگیرد و اختیارات خوبی در جهت حل مسائل و مشکلات تفویض شده است.

مرادمند گفت : استان اصفهان در کشور رتبه اول تولید شیر، رتبه دوم تولید تخم مرغ و گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.

در ادامه، حمیدرضا تأملی فرماندار اردستان با بیان اینکه باید به سمت اقتصادی شدن کشاورزی در اردستان حرکت کنیم، گفت: در راستای بهره ور شدن هر چه بیشتر و اقتصادی شدن کشاورزی کارگروه توسعه بخش کشاورزی در اردستان تشکیل شده است.

تأملی با بیان اینکه از ابتدای امسال تنها ۱۶ هزار تن علوفه به شهرستان اختصاص داده شده، تاکید کرد: نیاز اردستان به خوراک و علوفه مورد نیاز دام در سال ۱۱۷ هزار تن است.

وی اضافه کرد: رتبه‌های برتر استان در زمینه تولید گوشت سفید، انار و پسته در اختیار اردستان است.

203

 

کد خبر: 34706

منبع: خبرگزاری ایمنا

برچسب ها: , , , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0