طرز تهیه واویشکا
واویشکا، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب خطه شمال کشورمان است و خاستگاه روسی دارد. این خوراک ساده و جذاب بعد از جنگ جهانی دوم به برخی از مناطق شمالی کشور وارد و به سرعت محبوب شد. واویشکا شباهت زیادی به جغور و بغور دارد و میتوانید آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج سرو کنید.
به گزارش عصر اصفهان،به نقل از ایران کوک، واویشکا به روشهای مختلف و با مواد اولیه متفاوت مانند گوشت چرخکره، گوشت مرغ و دل و جگر پخته میشود. حتی این غذا را میتوان به صورت گیاهی تهیه کرد و قارچ را جایگزین گوشت کرد. ما اینجا قصد داریم طرز واویشکا گوشت چرخکرده را آموزش دهیم که رایجترین نوع این خوراک خوشمزهست. سیبزمینی، پیاز، رب گوجهفرنگی، گوجهفرنگی و گوشت چرخکرده جزو مواد اولیه اصلی واویشکا گوشت هستند و در همه خانهها پیدا میشوند. طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و در زمانی کوتاه آماده میشود.
- گوشت چرخکرده نیم کیلو
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
- سیب زمینی ۵ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
منبع: ایران کوک
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد