24 خرداد 1399 - 9:08 ق.ظ

طرز تهیه واویشکا

واویشکا، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب خطه شمال کشورمان است و خاستگاه روسی دارد. این خوراک ساده و جذاب بعد از جنگ جهانی دوم به برخی از مناطق شمالی کشور وارد و به سرعت محبوب شد. واویشکا شباهت زیادی به جغور و بغور دارد و می‌توانید آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج سرو کنید.

به گزارش عصر اصفهان،به نقل از ایران کوک، واویشکا به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متفاوت مانند گوشت چرخ‌کره، گوشت مرغ و دل و جگر پخته می‌شود. حتی این غذا را می‌توان به صورت گیاهی تهیه کرد و قارچ را جایگزین گوشت کرد. ما اینجا قصد داریم طرز واویشکا گوشت چرخ‌کرده را آموزش دهیم که رایج‌ترین نوع این خوراک خوشمزه‌ست. سیب‌زمینی، پیاز، رب گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی و گوشت چرخ‌کرده جزو مواد اولیه اصلی واویشکا گوشت هستند و در همه خانه‌ها پیدا می‌شوند.  طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و در زمانی کوتاه آماده می‌شود.

 مواد لازم برای واویشکا
کد خبر: 42683

منبع: ایران کوک

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0