25 بهمن 1399 - 4:38 ب.ظ

دومین مرحله از “طرح جامع کلانشهر اصفهان با رویکرد نوین” کلید خورد

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان گفت: دومین مرحله از "طرح جامع کلانشهر اصفهان با رویکرد نوین" در راستای ارائه راهکارهای برون رفت از مشکلات مبتلابه این شهر کلید خورد.

به گزارش عصر اصفهان،به نقل از ایرنا/ حجت‌الله غلامی روز یکشنبه در حاشیه جلسه کمیته امور زیربنایی استان اصفهان افزود: این طرح مهمترین مساله مطرح شده در  جلسه امروز کمیته امور زیربنایی استان بود که برای نخستین بار در سطح کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به تصویب این طرح در شورای عالی شهرسازی در سال ۹۶ خاطرنشان کرد: طرح جامع کلانشهرها متناسب با شکل سنتی خود، سال‌ها در سطح کشور از جمله اصفهان اجرا می‌شد ولی بر اساس طرح جامع با رویکرد نوین، که در شورای عالی شهرسازی به تصویب رسیده است، این طرح بصورت مساله‌محور دنبال می‌شود.
معاون استاندار اصفهان اظهار داشت: مرحله نخست طرح یعنی مرحله شناخت، تشخیص و تحلیل مسائل کلانشهر اصفهان پس از تصویب، با نظر شورای راهبری و محوریت شیرین طغیانی عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در جلسات متعدد پیگیری و دنبال شده است‌.
وی اضافه کرد: ابعاد این بخش از طرح در جلسه امروز کمیته زیربنایی بررسی شد و پس از گفت و گو و کنکاش ابعاد آن، این گام از طرح جامع کلانشهر اصفهان با رویکرد نوین به تصویب رسید.
غلامی از آغاز گام دوم طرح مورد نظر با هدف ارائه چشم‌انداز، بیان راهکار و دستورکار با فراخوان مشاور توسط اداره کل راه‌ شهرسازی شهرداری اصفهان نیز خبر داد و  افزود: طرح رویکرد نوین، مساله‌محور است و در چارچوب آن مشکلات شهر اصفهان، شناسایی و با مشارکت مردم و همکاری افراد ذی‌نفع و ذی‌نفوذ در طرح، مسائل مبتلابه این خطه، دسته‌بندی و برای ارائه راهکار و ارائه دستورکار وارد مرحله دوم می‌شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: درواقع مرحله اول این طرح شناخت مشکلات شهری و مرحله دوم آن ارائه راهکار و دستورکار و درمان معظلات تشخیص داده شده است‌.
“طرح جامع” و “طرح تفصیلی” ۲ طرح مهم در برنامه‌ریزی و مدیریت شهری  محسوب می‌شود.

در قانون در باره طرح جامع چنین آمده است: طرح “جامع”، طرح بلندمدتی است که در آن نحوه استفاده از اراضی و منطقه‌بندی مربوط به حوزه‌های مسکونی، صنعتی، بازرگانی، اداری و کشاورزی و تاسیسات ، تجهیزات و تسهیلات عمومی مناطق نوسازی، بهسازی و اولویت‌های آنها تعیین و مقررات مربوط به کلیه موارد و همچنین ضوابط مربوط به حفظ بنا و نماهای تاریخی و مناظر طبیعی، تهیه و تنظیم می‌شود که برحسب ضرورت، قابل تجدیدنظر نیز خواهد بود.
کلانشهر اصفهان بر اساس سرشماری ۱۳۹۵ دارای بیش از یک میلیون و ۹۶۰ هزار نفر جمعیت و ۲۱۳ کیلومتر مربع وسعت است.

300

کد خبر: 33775

منبع: ایرنا

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0