4 اردیبهشت 1399 - 10:12 ق.ظ

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم؟

در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه‌ها و سبزیجات است.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، به نقل از سرویس خواندنی‌های انتخاب، اگر پس از شیوع کرونا بین مصرف میوه و سبزیجات تازه برای دریافت ویتامین‌های مورد نیاز بدنتان و روش‌های ضدعفونی آن دچار دوگانگی شده اید، بهتر است این را بدانید که می‌توانید خوراکی‌های مورد علاقه خود را تمیز کرده و مصرف کنید و به این نکات نیز دقت کنید:

_میوه‌ها و سبزیجات را با آب پاکیزه بشویید

_ از برس‌های نرم یا دستمال‌های ویژه با اندکی زبری برای شستشوی پوشش بیرونی میوه‌ها استفاده کنید

_مایع ظرفشویی یا مایعات ویژه ضدعفونی سبزیجات را برای شستشوی میوه‌ها به کار بگیرید

_برای میوه‌های سفت مثل سیب یا صیفی جات استفاده از برس ساده‌تر است

_برای میوه و سبزیجات نرم‌تر که ممکن است له شوند، ریختن میوه‌ها در آب آغشته به موادضدعفونی کننده می‌تواند مفید باشد

_ترجیحا میوه‌ها را خیس داخل یخچال نگذارید و اجازه دهید آب میوه‌ها کاملا خشک شود یا از دستمال استفاده کنید

_قبل از شروع به شستشوی میوه و سبزیجات، کانتر و ظرفشویی را تمیز کنید

_نیازی به شستشوی بیش از حد مرغ، گوشت یا تخم مرغ نیست چرا که طبق گفته‌های موسسه ایمنی مواد غذایی دانشگاه کرنل، درجه حرارت بالا می‌تواند ویروس را نابود کند.

کد 300

کد خبر: 44276

منبع: انتخاب

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0