طرز تهیه «قلیه ماهی» با تن ماهی/300
روش تهیه قلیه ماهی را در عصر اصفهان بخوانید.
مواد لازم برای قلیه ماهی با تن ماهی
تن ماهی:یک قوطی
گشنیز: 400 گرم
شنبلیله: 100 گرم
فلفل قرمز تند: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
تمبرهندی: یک بسته کوچک
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
سیر: یک بوته کوچک
قلیه ماهی با تن ماهی
طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی
گشنیز و شنبلیله را بشویید و بعد از اینکه آبشان رفت ، خرد کنید. سیر را هم پوست بگیرید و له کنید.
سپس سبزی ها را در مقداری روغن تفت دهید و بعد سیر له شده را به سبزی های تفت داده شده اضافه کنید و همچنان تفت دهید .
به سیر و سبزی در حال تفت ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا بوی زهم ادویه ها گرفته شود. سپس مقداری آب داخل آنها اضافه کنید تا بپزند.
در این فاصله تمر هندی را با 2 پیمانه آب جوش خیس دهید تا رقیق شود.
بعد از کمی سرد شدن آب ، با دست تمر هندی را چنگ بزنید تا شیره آن خارج شود.
بعد آن را از صافی رد کنید و شیره آن را داخل سبزیجات در حال پخت بریزید.وقتی خورش به روغن افتاد، تن ماهی را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه مزه دار شدن تن ماهی ، خورش را از روی حرارت بردارید.
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد