1 فروردین 1399 - 3:11 ب.ظ

طرز تهیه «قلیه ماهی» با تن ماهی/300

روش تهیه قلیه ماهی را در عصر اصفهان بخوانید.

مواد لازم برای قلیه ماهی با تن ماهی
تن ماهی:یک قوطی
گشنیز: 400 گرم
شنبلیله: 100 گرم
فلفل قرمز تند: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
تمبرهندی: یک بسته کوچک
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
سیر: یک بوته کوچک
قلیه ماهی با تن ماهی
طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی
گشنیز و شنبلیله را بشویید و بعد از اینکه آبشان رفت ، خرد کنید. سیر را هم پوست بگیرید و له کنید.

سپس سبزی ها را در مقداری روغن تفت دهید و بعد سیر له شده را به سبزی های تفت داده شده اضافه کنید و همچنان تفت دهید .

به سیر و سبزی در حال تفت ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا بوی زهم ادویه ها گرفته شود. سپس مقداری آب داخل آنها اضافه کنید تا بپزند.

در این فاصله تمر هندی را با 2 پیمانه آب جوش خیس دهید تا رقیق شود.

بعد از کمی سرد شدن آب ، با دست تمر هندی را چنگ بزنید تا شیره آن خارج شود.

بعد آن را از صافی رد کنید و شیره آن را داخل سبزیجات در حال پخت بریزید.وقتی خورش به روغن افتاد، تن ماهی را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه مزه دار شدن تن ماهی ، خورش را از روی حرارت بردارید.

کد خبر: 29148

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0