6 اسفند 1399 - 7:55 ب.ظ

حلیم بادمجان اصفهان

حلیم بامجان یکی از غذاهای بی نظیر اصفهانی هاست.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، حلیم بادمجان هنگام سرو باید کِش بیاید و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کِش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد. این غذا با استفاده از گوشت ، بادمجان ، کشک ، برنج و … تهیه می شود. این غذا با نان تازه سرو می شود.

کد 300

کد خبر: 32022

منبع: سایت بیتوته

برچسب ها: , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0