نظر علیرضا عصار درباره برنامه‌های استعدادیابی

علیرضا عصار خواننده و آهنگساز، بر اهمیت برگزاری مسابقه و برنامه‌های استعدادیابی در حوزه موسیقی تاکید کرد و تاثیر آن بر بازار موسیقی و ایجاد انگیزه در میان جوانان را مثبت و مهم دانست.

 

علیرضا عصار خواننده و آهنگساز، بر اهمیت برگزاری مسابقه و برنامه‌های استعدادیابی در حوزه موسیقی تاکید کرد و تاثیر آن بر بازار موسیقی و ایجاد انگیزه در میان جوانان را مثبت و مهم دانست.

«عصار» که یکی از داوران برنامه استعدادیابی بندبازی بود درباره میزان رضایت خود از خوانندگان گروه های شرکت‌کننده در این برنامه گفت: به طور کلی آن چیزی که برای من دلگرم‌کننده و شاید جزو اهداف اولیه بندبازی است، آن بود که تعداد قابل توجهی نوازنده درجه یک در شهرستان‌های مختلف پیدا کردیم که کاملا آماده ورود به بازار حرفه‌ای موسیقی هستند و اکنون آمادگی و ظرفیت این را دارند که به بهترین گروه‌هایی که به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند و مشغول کنسرت هستند، ملحق شوند. این موسیقیدان درباره موفقیت بازار موسیقی با ورود گروه‌های شرکت‌کننده در بندبازی گفت: پیش‌بینی اینکه چه کسی در بازار موسیقی موفق می‌شود به خصوص با پیچیدگی‌های بازار فعلی، کار سختی است اما اگر از من بپرسید گروه‌های بندبازی ظرفیت موفق شدن را دارند یا خیر، به نظر من تعدادی از گروه‌ها ظرفیت موفق شدن را دارند. اگر ضمن برنامه‌ریزی درست، قطعات خوبی برایشان ساخته شود و مدیریت خوبی داشته باشند، بازار موسیقی را تحت الشعاع عملکرد مثبت خود قرار خواهند داد.

عصار درباره خطرات و آسیب هایی که برنامه‌های استعدادیابی در سرخوردگی و حتی ایجاد زمینه برای مهاجرت آنان به علت نبود سیستم حمایتی در بازار موسیقی به وجود آورد، گفت: این اتفاق، احتمالی نیست که بشود براساسش تصمیم‌گیری کرد و نمی‌توان گفت این موضوع احتمال زیادی دارد. با توجه به وضعیتی که موسیقی ما به طور کلی دارد، همه محدودیت‌هایی که پیرامونش هست و همه پیچیدگی‌هایی که بازار موسیقی ما دارد، به نظرم ساخت برنامه‌های استعدادیابی در حوزه موسیقی بسیار واجب است. این نوازنده و آهنگساز در پاسخ به این سوال که آیا بازار موسیقی از لحاظ ساختاری و سیستمی ظرفیت حمایت از گروه‌های موسیقی مستعد را دارد؟ بیان کرد: برنامه‌ بندبازی مشابه خارجی ندارد اما در برنامه‌هایی که به صورت استعدادیابی هستند این واقعیت تلخ وجود دارد که استعدادهای برتر به بازار موسیقی کشورشان معرفی شوند، اما در بازار دوام نمی‌آورند.

وی ادامه داد: با این حال، ساخت چنین برنامه‌ای لازم و تاثیرگذار است چرا که که نوازنده‌های جواب و بااستعداد زیادی امید به آینده بهتر پیدا می‌کنند. این برنامه ویترینی است که مثلا یک نوازنده ۱۶ ساله که در شهرستانی ساز می‌زند و در شرایط عادی، امکان ورود به بازار موسیقی را ندارد و سراسر استعداد و عشق به موسیقی است، با نمای درستی که در این برنامه از خود نشان می دهد، می‌تواند دیده شود و با همکارانش در بازار موسیقی فرصت حضور پیدا کند. عصار همچنین بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از نوازندگان شرکت‌کننده در بندبازی به دلیل استعدادشان می‌توانند در گروه‌های خوب موسیقی کشور حضور داشته باشند. بنابراین ارزش دارد که هر طوری لازم است برای برگزاری چنین برنامه هایی بجنگیم. این استعدادهای جوان، فقط ساز دستشان است و در همه جای کشور حضور دارند. چگونه باید وارد بازار موسیقی شوند و چگونه باید استعدادشان را نشان و پرورش دهند؟ آیا فضایی به آنان داده می‌شود؟ برنامه بندبازی نشان داد که آنان می‌توانند دیده شوند و عادلانه برنامه‌شان را اجرا کنند و مردم درباره‌شان تصمیم بگیرند.

کد خبر: 116168

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0