20 آذر 1399 - 9:04 ق.ظ

طرز تهیه مش ماش مرغ خوشمزه

مش ماش مرغ یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه است که شاید کمتر کسی نام آن را شنیده باشد، در مطلب زیر طرز تهیه مش ماش مرغ را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

به گزارش عصر اصفهان،به نقل از بیتوته/ در تهیه‌ مش ماش ابتدا برش های سینه مرغ را با (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموی تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم.

مش ماش مرغ را در کنار پوره سیب زمینی و بروکلی کمی گردو یا پاین نات سرو میکنیم.

مواد لازم جهت برای ۵ نفر:

قارچ ۱ بسته
شیر ۱ پیمانه
آرد سفید به میزان لازم (کمی)
پوره سیب زمینی به میزان لازم
* بروکلی به میزان لازم
پاین نات (دانه میوه کاج) به میزان لازم (کمی)

* بروکلی (برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده)

طرز تهیه:

برش های سینه مرغ را  (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموی تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم (حداقل دو ساعت در یخچال بماند).

۱) قارچ‌ها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم.

۲) برش های سینه مرغ مزه دار شده را با کمی روغن زیتون روی حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچ‌ها را اضافه میکنیم. شیر را با کمی آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم؛ و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینی و بروکلی کمی گردو یا پاین نات سرو میکنیم.

300

کد خبر: 35480

منبع: بیتوته

برچسب ها: , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0