خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی
خوراک اسفناج یکی از خوشمزهترین و مقویترین خوراکها میباشد که همان طور که از نامش پیداست با اسفناج و قارچ تهیه میشود و یک وعده غذایی سبک و خوشمزه برای شام و یا نهار رژیمی میباشد که علاوه بر طعم و مزه خوب آن به دلیل استفاده از اسفناج مقوی نیز میباشد.
به گزارش عصر اصفهان،به نقل از پارسیدی، خوراک اسفناج یکی از خوشمزهترین و مقویترین خوراکها میباشد که همان طور که از نامش پیداست با اسفناج و قارچ تهیه میشود و یک وعده غذایی سبک و خوشمزه برای شام و یا نهار رژیمی میباشد که علاوه بر طعم و مزه خوب آن به دلیل استفاده از اسفناج مقوی نیز میباشد.
این خوراک بسیار ساده میباشد و مزه و طعمی مشابه نرگسی دارد و به دلیل داشتن مقادیر بالای کلسیم و پروتئین مصرف آن به شدت توصیه میشود اگر روز پر مشغله داشتید و نمیدانید برای وعده شام چی درست کنید و زمان زیادی ندارید دست به کار شوید و این خوراک خوشمزه را تهیه کنید و با نان تازه میل کنید.
مواد لازم
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
قارچ: ۱۵ عدد
سیر: ۳ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خلالی یا نگینی ریز خرد کنید داخل تابه ریخته و صبر کنید کمی آب پیاز کشیده شود سپس کمی روغن بریزید این کار باعث میشود روغن کمتری به خود جذب کند در ادامه کمی زردچوبه و فلفل سیاه نیز بزنید و خوب مواد تفت دهید تا پیاز سبک و شیشهای شود در ادامه سیر را پوره کنید و به همراه پیاز تفت داده تا عطر سیر خارج شود.
وقتی سیر و پیاز تفت خوردن قارچها را که از قبل خوب شسته و اسلایس کردید به مواد بالا اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب قارچها کشیده و نرم شوند اگر قارچهای شما در هنگام تفت خوردن سیاه میشوند بعد از اسلایس کردند کمی آبلیمو روی آنها بریزید.
اسفناجها را پاک کنید و خوب بشورید سپس به اندازه دلخواه خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید حرارت را کمی بالا ببرید، زیرا اگر حرارت کم باشد زمان پخت اسفناج طولانیتر میشود و خواص آن از بین میرود مواد را خوب تفت دهید تا اسفناج نرم و آبش کشیده شود سپس نمک را به اسفناج اضافه کنید.
در ادامه تخم مرغها را داخل اسفناجها شکسته و درب تابه را بگذارید تا خودش را بگیرد به همین راحتی خوراک اسفناج آماده شده است آن را به همراه نارنج و نان این خوراک را سرو کنید.
نکات
شما به دلخواه میتوانید مقدار قارچ و تخم مرغ را کم و زیاد کنید.
اگر طعم سیر را دوست ندارید از کمی پودر سیر استفاده کنید.
میتوانید تخم مرغ را حذف و کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و درب تابه را بگذارید تا خودش را بگیرد.
300
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد