22 شهریور 1401 - 11:00 ق.ظ

تخصیص اعتبارات برای تکمیل طرح‌های دانش‌بنیان، ضرورت مصرف علم در جامعه

معاون مالی و اداری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تخصیص اعتبارات برای تکمیل طرح‌های مرتبط با دانش‌بنیان ها اظهار داشت: یکی از تحولات لازم برای تحقق شعار سال، مصرف علم در سطح جامعه با توجه به نیاز هر حوزه است.

سال ۱۴۰۱ برای مردم ایران و به خصوص جامعه نخبگان علمی کشور با پیامی مهم در حوزه اقتصاد از سوی مقام معظم رهبری آغاز شد. ایشان در سخنرانی نوروزی خود این سال را سال تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین نامیدند؛ موضوعی که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی‌وفناوری رئیس‌جمهوری نیز بر آن تاکید کرد و مراکز علمی و تحقیقاتی را به فکر بازنگری در روندها به شکلی انداخت که ضمن تحقق فرمان رهبر انقلاب اسلامی، از این فرصت برای پیشبرد گفتمان دانش‌محور در اقتصاد کشور استفاده کنند.

این امر فرصتی را برای رؤسای پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان و همه فعالان عرصه فراهم کرد تا با توجه به اهتمام ویژه مقام معظم رهبری به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و اشتغال برای جوانان درصدد هستند تا همواره باعث ارتقای کمی و کیفی این شرکت‌ها شوند.

معاون مالی و اداری وزیر علوم در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا در مورد اعتبارات لازم برای این حوزه گفت: اعتبارهای ویژه‌ای برای ایجاد و تکمیل طرح‌های عمرانی مرتبط با حوزه دانش‌بنیان در سطح دانشگاه‌های کشور از محل حوزه فناوری در نظر گرفته شده است.

علی خطیبی، ادامه داد: توزیع عادلانه و شایسته اعتبارات در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بین دانشگاه‌های کشور انجام می‌شود. با این اعتبارها، انتظار داریم در آینده نزدیک شاهد شکوفایی و نوآوری شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه‌های کشور باشیم.

دنیای امروز، دنیای اقتصاد دانش‌بنیان است و این شرکت‌های دانش‌بنیان توسط جامعه دانشگاهی و نخبگان ایرانی تاسیس شده اند. اگر جمهوری اسلامی ایران این شرکت ها را حمایت کند از مزیت و ظرفیت های بالای اقتصادی بهره‌مند خواهد شد.

وی بیان کرد: یکی از تحولات لازم برای تحقق شعار سال، مصرف علم در سطح جامعه با توجه به نیاز در هر حوزه است تا بتوان با استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان اشتغال لازم را ایجاد کرد.

 

تخصیص اعتبارات برای تکمیل طرح‌های دانش‌بنیان/ضرورت مصرف علم در جامعه

 

دانشگاه‌ها چاره‌ای جز توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ندارند

رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز درباره اشتغال فارغ التحصیلان در شرکت های دانش بنیان گفت: دانشگاه ها امروزه خیز خوبی به سمت جامع‌محور، چالش‌محور و کارآفرین بودن برداشته‌اند.

منصور انبیا افزود: آموزش عالی و دانشگاه‌ها چاره‌ای جز توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ندارند. تمام دانشگاه‌های بزرگ در این مسیر حرکت می‌کنند.

 

تخصیص اعتبارات برای تکمیل طرح‌های دانش‌بنیان/ضرورت مصرف علم در جامعه

 

ایجاد شغل برای جوانان کار جهادی است 

علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم هم پیشتر اعلام کرده بود شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری توانستند ۶۵ هزار شغل را ایجاد کنند و در مجموع ۶۷۰۰ شرکت‌ دانش بنیان موفق به ایجاد اشتغال برای ۳۲۰ هزار نفر شده اند.

محمد علی زلفی گل وزیر علوم نیز تاکید کرده بود شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاه از فکر و ایده خود در راستای تولید دانش‌بنیان شرایطی ایجاد می‌کنند که منجر به شغل می‌شود و هر کس امروز زمینه ایجاد شغل برای جوانان را فراهم کند، کار جهادی انجام داده است.

وی ادامه داد: توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در وضعیت کنونی کشور همراه با جهاد شما منجر به حل معضل مهم بیکاری می‌شود و شما با استفاده از دانش برای کشور ثروت خلق کرده و در نهایت باعث پیشرفت کشور خواهید شد.

کد خبر: 120623

برچسب ها: ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0