بستنی هایی که آب نمی شوند
در ژاپن بستنی هایی هستند که آب نمی شوند.
به گزارش عصر اصفهان، به نقل از انتخاب، مطالعات اخیر به کشف این موضوع پرداخته است که بستنی که آب نمی شود. حتی اگر آن ها را در گرم ترین روزهای تابستان قرار دهیم و علت آن هم این است که پلی فنول موجود در توت فرنگی به این بستنی ها اضافه شده است و آن ها می توانند از سر زیر شدن روغن و آب در بستن جلوگیری کنند .
کد 300
لینک کوتاه: https://asreesfahannews.ir/?p=29126
کد خبر: 29126
منبع: انتخاب
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد