کباب مشتی یا کباب زردک
کباب مشتی یا کباب زردک یکی از غذاهای خوشمزه اصفهانی هاست.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، از جمله کبابهای ساده و در عین حال خوش طعم است که تهیه و پخت آن نیاز به مهارت خاصی ندارد و در نهایت در روغن سرخ میشود. یک غذای سنتی دیگر با طعم ملس که البته معمولا با نان خورده می شود. اصفهانی ها این غذا را با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، شیره، زردک ،ادویه های خوشعطر، پیاز و سرکه درست می کنند.
کد 300
لینک کوتاه: https://asreesfahannews.ir/?p=32082
کد خبر: 32082
منبع: سایت بیتوته
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد