شکلات سفید
تشخیص شکلات سفید از روی ظاهر آن کاملا آسان است.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، البته این شکلات دقیقا به رنگ سفید نیست و رنگ آن کرمی یا عاجی رنگ است. این شکلات از ترکیب شکر، کرهی کاکائو، شیر، وانیل و لیستین (یک روانکننده که به ترکیب مواد با یکدیگر کمک میکند) تشکیل میشود. ترکیب این مواد به شکلات سفید رایحهی شیرین وانیل میدهد. شکلات سفید اغلب دارای عطر مشخصی است که میتوان آن را شیرین توصیف کرد. شکلات سفید باکیفیت دارای بافتی نرم و خامهای است؛ ویژگیهایی که حاصل پایهی کره کاکائو و قند و شیر زیاد آن است.
از آنجایی که شکلات سفید فاقد پودر کاکائو است بافت و طعم بینظیری دارد. پودر کاکائو همان چیزی است که به شکلات رنگ قهوهای تیره و طعم شکلاتی میدهد؛ طعم و رنگی که بسیار دوستداشتنی و پرطرفدار است. طبق استانداردهای غذا و داروی ایالت متحده، یک شکلات سفید مرغوب باید حاوی حداقل ۲۰% کره کاکائو، ۱۴% شیر و کمتر از ۵۵% قند باشد. اگر از آن دسته افرادی هستید که شکلات را به رنگ قهوهای میشناسید و شکلات سفید را به رسمیت قبول نمیکنید باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید. شکلات سفید هم به خاطر وجود مواد تشکیل دهندهی دانهی کاکائو، یک نوع شکلات است. البته هر شکلاتی که سفید رنگ است و بوی وانیل میدهد هم شکلات سفید نیست!
کد 300
منبع: سایت حاجی بادومی
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد