سه عضو دیگر گروه مسلح تحت حمایت آمریکا در شرق سوریه کشته شدند
سه شبه نظامی عضو گروه نیروهای دموکراتیک سوریه در حمله افراد مسلح ناشناس در استان الحسکه در شمال شرق سوریه کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سه فرد مسلح عضو گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) در یک حمله مسلحانه به خودروی نظامی حامل آنها در پیرامون شهرک «الهول» در شرق استان «الحسکه» کشته شدند.
خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از منابع محلی اعلام کرد، افراد مسلح به یک خودروی نظامی متعلق به شبه نظامیان کُرد تحت حمایت آمریکا در نزدیکی شهرک الهول حمله کردند که به درگیری میان دو طرف منجر شد.
این منابع افزودند: «این درگیری به کشته شدن سه شبه نظامی کُرد که سوار بر خودروی نظامی بودند، منجر شد».
این اقدام در راستای عملیاتهای مسلح ضد شبهنظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) صورت گرفته که آمریکا از آنها حمایت میکند.
ساکنان استانهای الحسکه و شهر قامشلی واقع در شمال شرق سوریه، پیشتر، چندین بار در حمایت از دولت این کشور و مخالفت با شبه نظامیان وابسته به آمریکا تظاهرات کردهاند.
بخش اعظمی از استان الحسکه در اشغال شبهنظامیان کُرد قرار دارد که این عناصر وابسته به نظامیان تروریست آمریکا هستند.
مناطق شرق سوریه سرشار از منابع نفتی است و آمریکا با کمک عناصر وابسته خود، در حال غارت نفت سوریه و قاچاق آن است.
کد 300
منبع: فارس
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد