مدیر درمان تـامین اجتماعی استان اصفهان خبر داد
کاهش سن مرگ و میر بیماران کرونایی به زیر ۵۰ سال
مدیر درمان تـامین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه سن مرگ و میر بیماران کووید به زیر ۵۰ سال رسیده است، گفت: در بیمارستان های تامین اجتماعی استان کمبود دارو نداریم و داروها به دلیل عوارض جانبی کمتر استفاده می شوند.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، دکتر علی اعتصام پور با اشاره به انتشار خبر توزیع و فروش واکسنهای تقلبی، اظهار کرد: مردم فقط به کلینیکهای تخصصی بیمارستانها اعتماد کنند.
وی اعلام کرد: بیمارستانهای شریعتی و غرضی با دو کلینیک تخصصی حاد تنفسی به صورت شبانه روزی در خدمت بیماران و افراد مشکوک به ابتلا به کرونا است.
مدیر درمان تـامین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به انتشار برخی تصاویر از تجمع بیماران پشت درهای بیمارستان در فضای مجازی، گفت: ما هیچ صف انتظاری در دو بیمارستان تامین اجتماعی اصفهان نداریم.
وی با بیان اینکه به دلیل رعایت نشدن شیوه نامههای بهداشتی در جامعه، سن مرگ و میر بیماران به زیر ۵۰ سال رسیده است، گفت: در حال حاضر کمبود دارو برای بیماران نداریم و داروها به خاطر عوارض جانبی، کمتر استفاده میشوند.
اعتصام پور ادامه داد: بسیاری از داروهای ضد کرونا تاثیر بسیار اندکی در درمان دارند و بیماران حاد فقط باید با استفاده از اکسیژن، قرصهای استامینوفن و استراحت در منزل با این بیماری مقابله کنند.
وی همچنین از راه اندازی بخش جراحی قلب بیمارستان دکتر شریعتی خبر داد و گفت: ساختار فیزیکی مورد نیاز بخش در حال آمادهسازی است که با تامین نقدینگی برای پرداخت به پیمانکار پروژه مذکور، اقدامات تکمیلی آمادهسازی ساختار تا پایان مهرماه ۱۴۰۰ انجام خواهد شد. تجهیز و راه اندازی بخش قلب بیمارستان شریعتی نیازمند تخصیص اعتبارات مربوط به تجهیزات پزشکی مورد نیاز بخش جراحی قلب، اتاق عمل قلب و ICU قلب است که مکاتبات مربوط به آن انجام شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان درباره نوبت دهی درمانگاه ها و بیمارستان گفت: در شرایط شیوع کرونا و به لحاظ رعایت پروتکلهای بهداشتی تلاش شده که نوبت دهی بیشتر به صورت تلفنی باشد و برای افزایش دسترسی بیماران و اشغال نبودن خطوط تلفن با روشهای مختلف، تعداد خطوط تلفن اختصاص یافته به نوبت دهی تلفنی مراکز و نیز خطوط E۱ آن و تجهیزات مرتبط در تمام مراکز توسعه یافته است.
دکتر اعتصام پور اضافه کرد: با استقرار سیستم نوبت دهی تلفنی مرکزی، ظرفیتهای پذیرش تمام بیمارستان ها و درمانگاه های تأمین اجتماعی استان در سیستم مذکور با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت ها توزیع شده است که این امکان را به متقاضی می دهد تا در صورت تکمیل نوبت یک تخصص در درمانگاه یا بیمارستان، متقاضی نوبت، به نوبتهای همان تخصص در پلیکلینیک ها و درمانگاه های دیگر دسترسی داشته باشد.
منبع: روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفها
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد