در مقایسه با بلند مدت؛
ذخیره سدهای استان اصفهان ۵۸ درصد کاهش یافت

مدیر بهره برداری و نگهداری سدها و نیروگاههای شرکت آب منطقهای اصفهان گفت: ذخیره آب فعلی سدهای این استان در مقایسه با متوسط بلند مدت(دوره ۵۲ ساله) ۵۸ درصد کاهش داشته است.
مجتبی موسوی افزود: به دلیل کاهش بارندگیها در یک سال اخیر، ورودی به سدها کمتر شده و اکنون در مجموع حدود ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب در پشت این سدها ذخیره شده است.
وی اضافه کرد: این میزان همچنین در مقایسه با سال قبل ۳۶ درصد کمتر شده است.
مدیر بهره برداری و نگهداری سدهای شرکت آب منطقهای اصفهان ادامه داد: تنها ۲۷ درصد از حجم کلی سدهای زاینده رود، گلپایگان، قره آقاچ، حنا، خمیران، باغکل، کمانه و آغچه آب دارد و این نشانگر این است که در وضعیت بسیار نامطلوبی قرار داریم.
موسوی تصریح کرد: در دوره زمانی دراز مدت بیشترین کسری در سدهای زاینده رود و گلپایگان است و پس از آنها سد باغکل بیشترین کاهش را دارد.
سد زاینده رود به عنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تامین کننده آب شرب، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران، در سال ۱۳۴۹ با ظرفیت ۱.۴ میلیارد مترمکعب بهره برداری شد، این سد قوسی شکل در۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.
104
منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد