حلیم بادمجان اصفهان
حلیم بامجان یکی از غذاهای بی نظیر اصفهانی هاست.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، حلیم بادمجان هنگام سرو باید کِش بیاید و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کِش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد. این غذا با استفاده از گوشت ، بادمجان ، کشک ، برنج و … تهیه می شود. این غذا با نان تازه سرو می شود.
کد 300
لینک کوتاه: https://asreesfahannews.ir/?p=32022
کد خبر: 32022
منبع: سایت بیتوته
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد