ویژه دانشگاهیان استان اصفهان؛
جشنواره هنری و ادبی جان فدا تمدید شد
هادی مشرف زاده سرپرست دانشگاه فنی وحرفه ای استان اصفهان و رئیس اولین جشنواره هنری و ادبی جان فدا، از تمدید ارسال آثار این جشنواره خبر داد.

عصر اصفهان _سرویس خبر
وی به استقبال چشمگیر شرکت کنندگان و همکاری صمیمی همه ارگان ها و سازمان ها جهت برگزاری هرچه بهتر این جشنواره اشاره کرد وگفت: بنا به تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره،مهلت ارسال آثار تا 26 اردیبهشت 1402 تمدید و زمان برگزاری جشنواره نیز روز 3 خرداد 1402 سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت و ایثار تعیین گردید.
وی با بیان اینکه ایده برگزاری این جشنواره در دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان شکل گرفته است ، افزود: با حمایت کامل دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و همکاری صمیمانه همه دانشگاه های استان و همه مسئولان ادارات، سازمان ها و نهادهای استان، اولین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره به ریاست حجت الاسلام و المسلمین علیرضا جواد کلباسی معاون دفتر استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان برگزار و تصمیمات راهبردی خوبی گرفته شد.
مشرف زاده ادامه داد: علاوه بر اهداء جوایز نفیس این جشنواره به برگزیدگان، طبق هماهنگی صورت گرفته توسط دبیرخانه جشنواره، آثار برگزیده در صدا و سیما و نیز در قالب یک نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
این جشنواره ویژه عموم دانشگاهیان استان اعم از دانشجویان، اساتید و پرسنل دانشگاه می باشد و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی سایت جشنواره به آدرس اینترنتی https://mohajer.tvu.ac.ir/janfada مراجعه نمایند.
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد