حجت الاسلام ناصر رفیعی:
اولین منبع برای شناخت قرآن، خود قرآن است
اولین همایش ملی شیوهها و راهکارهای ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی، پنج شنبه 17 شهریور ماه 1401 در سالن اجتماعات موسسه تحقیقات اهل البیت(ع) اصفهان، با حضور حجت الإسلام دکتر ناصر رفیعی و صاحبان مقالات برتر و با قرائت پیام حضرت آیت الله مظاهری مرجع تقلید و رئیس حوزه علمیه اصفهان برگزارشد.

عصراصفهان – ناصربهروان/حجت الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی در این همایش پیرامون مهجوربودن قرآن کریم مطالبی بیان نمود و افزود : قرآن کریم شفا ورحمت است برای عالمیان ، شفای قرآن بیماری های درونی انسان را ازجمله حسد ، ضلالت وگمراهی شفا می دهد و باتوجه به اینکه از قرآن در زندگی دور شدیم لذا اولین منبع برای شناخت قرآن کریم خود قرآن است. و برای شناخت بیشتر آن بایدقرآن در زندگی مان کاربردی شود .
حجت الاسلام احمد زادهوش رئیس همایش ملی شیوهها و راهکارهای ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی در حاشیه این همایش گفت : حدود 400 نفر از قرآن پژوهان و فعالان قرآنی امروز در همایشی ملی درباره شیوهها و راهکارهای ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی به تبادل نظر پرداختند.
وی با بیان اینکه نتایج این همایش ملی مورد استفاده دستگاه ها، متولیان قرآنی و نهاد فرهنگی قرار میگیرد ادامه داد : 60 مقاله برگزیده در دو جلد کتاب چاپ شده و تعدادی از آنها، در این همایش یک روزه ارائه میشود.
در ادامه محسن حاجکاظمیان، رئیس شورای سیاستگذاری نخستین همایش ملی شیوهها و راهکارهای ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی و عضو هیئت علمی دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان گفت : این دانشگاه آمادگی دارد شرایط ایدهپردازی در خصوص شیوهها و راهکارهای ترویج قرآن در جامعه فراهم نماید.
رئیس شورای سیاستگذاری نخستین همایش ملی شیوهها و راهکارهای ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی افزود: هدف از برگزاری این همایش نیز این است که شیوهها و راهکارهای شناخت، استخراج و عمل به آموزههای قرآن، به جامعه آموزش داده شود.
وی با بیان اینکه قرآن با فطرت انسان کاملاً قابل جمع است و باید دید چه عواملی مانع و نیز باعث این پذیرش میشود، افزود: به تعبیر قرآن، کسانی که شرح صدر بالایی دارند، پیام حق را بسیار سریع و آسان دریافت کرده و میپذیرند. در مقابل، کسانی که دچار ضیق صدر هستند، در برابر پذیرش حق مقاومت میکنند.
حاجکاظمیان با بیان اینکه تقویت شرح صدر در سه حوزه دنبال میشود،افزود: حوزه اول، شناخت جایگاه و کاربرد قرآن در زندگی؛ حوزه دوم، استخراج راهحلهای متناسب با زمان از قرآن و حوزه سوم، اقدام به تبیین این راهکارها در جامعه است. اگر بتوانیم در این سه حوزه پیش برویم، میتوانیم به ترویج قرآن در جامعه و قرار گرفتن آن در رأس همه ارزشها امیدوار باشیم.
نویسنده: ناصر بهروان
منبع: روزنامه عصر اصفهان
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد