مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان:
امدادرسانی نجاتگران اصفهانی به 159 حادثه دیده در سومین هفته مردادماه 1400
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان از امدادرسانی هلال احمر استان اصفهان به 159حادثه دیده در هفته گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر اصفهان، علی محمدهاشمی با بیان این خبر گفت :نجاتگران جمعیت هلال احمر استان اصفهان در طول هفته گذشته به 159 آسیب دیده در 84 حادثه امدادرسانی کردند.
وی با اشاره به عملیات های امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان در این مدت اظهار کرد : این عملیات ها شامل 40 عملیات جاده ای ، 12 مورد خدمات حضوری ،22 حادثه شهری،9 حادثه صنعتی و کارگاهی و 1 حادثه کوهستان بوده است .
محمدهاشمی در بخش دیگری از سخنان خود افزود :طی امدادرسانی به حوادث رخ داده از 16 لغایت 22 مرداد ماه سال جاری ،79 نفر نجات یافتند که 30 نفر به صورت سرپایی درمان و 49 نفر به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان خاطرنشان کرد : 236 نجاتگر و امدادگر این جمعیت در قالب 91 تیم به همراه 81 دستگاه خودرو آمبولانس و با همراه داشتن تجهیزات لازم امدادی در این عملیات ها حضور داشته اند .
منبع: روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان
ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد